Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολές Ελλάδα

Για αγορές άνω των 100 € τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 € μαζί με την αντικαταβολή.

Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές.

Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για κάποιες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες, σύμφωνα με την πολιτική παραδόσεων της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για χρεώσεις εκτός Ελλάδος και άλλες χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ Courier & ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική.

Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων

 • Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του curvesclothes.gr στα τηλέφωνα 211 11 34 269 Δευτέρα με Παρασκευη  09:00 – 15:00 )  Ειδάλλως το καταστημά μας δεν δέχεται τις συγκεκριμένες επιστροφές. 
 • Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα ( για δικούς σας λόγους ) που έχετε παραλάβει ( μέσα σε 15 ημέρες ) και εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, ( με το ταμπελάκι του ) θα σταλεί με χρέωση του αποστολέα. 
 • Αλλαγές στα αξεσουάρ & στα εκπτωσιακά προϊόντα δεν γίνονται.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Στο φυσικό μας κατάστημα


Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο μας και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Αποστολή προϊόντος

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του curvesclothes.gr ότι το προϊόν σας έιναι προβληματικό ή δεν το παραλάβατε στην αρχική μορφή του, συσκευάζετε και στέλνετε το δέμα με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών με χρέωση αποστολέα. 

Μέσα στο δέμα θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν:

 1. το τηλέφωνο επικοινωνίας σας,
 2. τον αριθμό της παραγγελίας σας και
 3. την απόδειξη λιανικής πώλησης ( ή και σε φωτοτυπία )

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Επιστοφη χρηματων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν πληροί τις προδιέγραφες το curvesclothing.gr θα αντικαταστήσει το προϊόν με νέο ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας του προϊόντος στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 15 εργάσιμων ήμερων.

Απαραίτητη προϋπόθεση η συσκευασία & το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση.


Επίσης θα πρέπει μας αναφέρετε τα στοιχεία σας 

 1. το τηλέφωνο επικοινωνίας σας,
 2. τον αριθμό της παραγγελίας σας
 3. την απόδειξη λιανικής πώλησης ( ή και σε φωτοτυπία )
 4. ΙΒΑΝ τραπέζης, Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη.

Η διαδικασία θα πρέπει να γίνει το αργότερο σε 4 εργασιμες ημέρες, από την στιγμή που έχετε παραλάβει το δέμα σας από την μεταφορική.  • Επιστροφή χρημάτων στα αξεσουάρ & στα εκπτωσιακά προϊόντα δεν γίνονται.

Ακυρώσεις παραγγελιών


Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα μας, αποστέλλοντας μας email στο [email protected]  με τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο που την πραγματοποιήσατε και το τηλέφωνο σας.

Θα λάβετε email απάντησης ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί.